Четвер, 25.04.2024, 15:39
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [93]
Робота методичних формувань, інформації, рекомендації
Спорт [37]
про спортивні події району
Конкурси [28]
Про районні конкурси для педагогів, дітей
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » Статті » Новини РМК » Спорт

Змагання з міні - футболу
Змагання з міні – футболу.

19 жовтня 2012 року на стадіоні Добровеличківського РЦФЗН «Спорт для всіх» (дир. Глова О.В.) відбулися змагання з міні-футболу районної Спартакіади серед школярів. Змагання в котрий раз підтвердили велику популярність і демократичність даного виду спорту.
Учасниками змагань були збірні команди шкіл І-ІІІ ступенів, в яких навчається більше 100 учнів, що склали першу групу, та команди другої групи, представлені учнями не старшими 9-го класу. Згідно з проведеним жеребкуванням всі команди були розподілені на три старші групи та дві молодші групи.
В першій групі жереб звів три дуже сильні команди Помічнянських ЗШ №1, №3 та Липнязької ЗШ №1. Обидві команди Помічнянських шкіл змогли перемогти липняжчан, а от очна їх зустріч не змогла виявити сильнішого і закінчилась з рахунком 0:0. І лише за кращою різницею забитих та пропущених м’ячів, боротьбу за призові місця продовжила команда Помічнянської ЗШ №3. В другій групі, де змагались 4 команди, незаперечним фаворитом квартету була команда Добровеличківської ЗШ №1, яка у всіх матчах здобула перемоги та забила найбільшу кількість м’ячів. Команди Тишківської ЗШ №1 та Дружелюбівської ЗШ розділили 2 та 3 місце. Досить впевнено виглядала команда Олександрівської ЗШ – дебютант змагань, але досвіду виступів на такому рівні їм не вистачило. В третій групі першість виборювали команди Добровеличківського НВК №2, Гнатівської ЗШ та Тишківської ЗШ №1. Всі команди були рівними за класом, і тому в кожному матчі точилась надзвичайно вперта боротьба. У підсумку сильнішою виявилась команда Добровеличківського НВК №2, яка здобула дві перемоги. Друге місце в групі зайняла команда Тишківської ЗШ №1, яка перемогла Гнатівську ЗШ з рахунком 2:1.
Серед команд молодшої групи в першій групі команда Червонополянської ЗШ впевнено здолала своїх однолітків з Новолутківської та Миколаївської ЗШ, а очна зустріч цих команд закінчилась перемогою команди Новолутківської ЗШ. В другій групі команди Піщанобрідської ЗШ І-ІІІ ст. та Олексіївської ЗШ впевнено перемогли команду Перемозівської ЗШ, в якій разом з юнаками виступали дівчата. А от очна зустріч олексіївців з піщанобрідцями завершилась бойовою нічиєю 2:2, і саме краща різниця забитих та пропущених м’ячів дозволила пройти до фіналу команді Піщанобрідської ЗШ. Фінальний поєдинок у молодшій віковій групі між командами Червонополянської ЗШ та Піщанобрідської ЗШ проходив з територіальною перевагою червонополянців, яка втілилась у два забиті м’ячі, у відповідь піщанобрідці змогли лише раз вразити ворота суперників. Третє - четверте місце розділили між собою команди Олексіївської та Новолутківської ЗШ. Кращими гравцями в молодшій групі було визнано нападником Крюкова Миколу (Червонополянська ЗШ), воротарем Губаря Олександра (Піщанобрідська ЗШ).
В старшій віковій групі переможці трьох груп розігрували місця за коловою системою. В першій грі команда Помічнянської ЗШ №3 тричі вразила ворота Добровеличківського НВК №2, зберігши свої ворота «сухими». В другому поєдинку, віддавши територіальну перевагу команді Добровеличківської ЗШ №1, помічнянські футболісти вдало скористалась контратаками і чотири рази змогли вразити ворота суперників, пропустивши в свої лише один м’яч. Таким чином, футболісти Помічнянської ЗШ №3 (вч. Аріель Фідальго, тренер Кривич В.В. ) підтвердили, що на сьогоднішній день вони є найсильнішими.
У грі за друге місце команда Добровеличківської ЗШ №1 забила чотири сухих м’ячі у ворота своїх земляків з Добровеличківського НВК №2.
Кращим нападаючим змагань став Козинець Олександр з Добровеличківської ЗШ №1, кращим воротарем було визнано Віцину Антона з Помічнянської ЗШ №3.








Категорія: Спорт | Додав: Личко (28.10.2012)
Переглядів: 566 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Корисні посилання