П`ятниця, 19.04.2024, 10:13
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [93]
Робота методичних формувань, інформації, рекомендації
Спорт [37]
про спортивні події району
Конкурси [28]
Про районні конкурси для педагогів, дітей
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » Статті » Новини РМК » Спорт

Змагання на призи Клубу "Шкіряний м'яч"
Тріумф Помічнянського футболу


     Завершився другий етап змагань з футболу серед школярів на призи клубу «Шкіряний м’яч». Цього року школярі першість виборювали в чотирьох вікових групах. Всього в змаганнях взяли участь 42 команди. 
    Другого жовтня на стадіоні РЦФЗН «Спорт для всіх» відбулися фінальні змагання молодших вікових груп 2002 та 2001 р. н. 
    Серед школярів 2002 р. н. змагання проходили за коловою системою остільки переможець зональних змагань команда Червонополянської ЗШ не з’явилась на змагання. Юні футболісти Помічнянської ЗШ І-ІІІ ст. №3 впевнено здолали своїх однолітків з Добровеличківської ЗШ №1 (2:0) та Тишківської ЗШ №1 (1:0). Поєдинок команд, які зазнали поразки від помічнян не виявив сильнішого, і закінчився з рахунком (1:1). У підсумку перше місце зайняла команда Помічнянської ЗШ №3, друге місце за кращою різницею м’ячів у команди Тишківської ЗШ №1, третє місце у команди Добровеличківської ЗШ №1. Кращим нападаючим цієї вікової групи став Курячий Юрій (Помічнянська ЗШ №3) на рахунку якого 2 забиті м’ячі, кращим воротарем було визнано Цотка Владислава (Добровеличківська ЗШ №1). 
     У змаганнях школярів 2001 р. н. в першому півфіналі команда Помічнянської ЗШ №3 забила три сухі у ворота Піщанобрідської ЗШ І-ІІІ ст. У другому півфіналі між командами Добровеличківського НВК №2 та Липнязької ЗШ №1, двадцять хвилин напруженої боротьби не виявили сильнішого (0:0), тому довелося пробивати післяматчеві пенальті в серії яких сильнішими з рахунком 0:2 стали липняжчани. Напевне багато сил у півфінальному поєдинку було витрачено командою Липнязької ЗШ №1, що дозволило команді Помічнянської ЗШ №3 впевнено реалізувати свою перевагу з рахунком 3:0. Кращими гравцями в лініях у цій віковій категорії було визнано воротаря - Білика Владислава, захисника Мельника Богдана обидва Липнязька ЗШ №1, півзахисника Хівренка Олександра, нападаючого Курячого Юрія обидва Помічнянська ЗШ №3. 
     Десятого жовтня визначали сильнішого школярі 2000 та 1999 років народження. Серед школярів 2000 р. н. першість виборювали три команди: Помічнянська ЗШ №3, Добровеличківський НВК №2 та Тишківська ЗШ №1. В першому матчі зустрілись команди Помічнянської ЗШ №3 та Тишківської ЗШ №1, цікава та захоплююча боротьба закінчилась з рахунком 4:2, цікаво що два м’ячі у ворота помічнян забила учениця Тишківської ЗШ №1 Лигуша Юлія. І наступний матч команди Тишківської ЗШ №1 підтвердив, що Лигуша Юлія є справнім лідером колективу, два м’ячі вона забила у ворота команди Добровеличківського НВК №2 у підсумку матч закінчився з рахунком 4:1 на користь тишків чан. В третьому матчі Помічнянська ЗШ №3 досить легко та впевнено з рахунком 3:0 перемогла команду Добровеличківського НВК №2. Суддівська колегія одноголосно визнала кращим нападником Лигушу Юлію (Тишківська ЗШ №1), кращий воротар - Верескун Євген (Тишківська ЗШ №1), захисник – Соболевський Олександр (Добровеличківський НВК №2), півзахисник – Тикул Владислав (Помічнянська ЗШ №3). 
      В найстаршій віковій групі 1999 р.н. в першому півфіналі лише один влучний удар команди Тишківської ЗШ №1 приніс їм перемогу над однолітками з Добровеличківської ЗШ №1. У другому півфіналі футболісти Помічнянської ЗШ №1 забили три м’ячі у ворота команди Піщанобрідської ЗШ І-ІІІ ст. Фінальний поєдинок показав беззаперечну перевагу помічнянських футболістів які здобули перемогу над командою Тишківської ЗШ №1 з рахунком 5:1. В матчі за третє місце команда Піщанобрідської ЗШ І-ІІІ ст. примусила двічі капітулювати воротаря Добровеличківської ЗШ №1. Кращими гравцями цієї вікової категорії було визнано: воротарем - Губаря Олександра (Піщанобрідська ЗШ), захисником – Яровенка Олександра (Тишківська ЗШ №1), півзахисником – Зубка Ігоря, нападником – Бірюка Ігоря обидва Помічнянська ЗШ №1. 
     Як показали змагання центром дитячого футболу безумовно є місто Помічна, а вихованці Аріеля Фідальго стали переможцями в трьох вікових категоріях. Сподіваємось на успішний виступ команд під час зонального етапу, який відбудеться навесні наступного року.

Категорія: Спорт | Додав: Личко (28.10.2012)
Переглядів: 542 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Корисні посилання