Субота, 20.04.2024, 08:35
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [93]
Робота методичних формувань, інформації, рекомендації
Спорт [37]
про спортивні події району
Конкурси [28]
Про районні конкурси для педагогів, дітей
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » Статті » Новини РМК » Спорт

Змагання «Козацький гарт»
   30 листопада 2012 року в Добровеличківській ДЮСШ в рамках районної Спартакіади серед школярів відбулися змагання «Козацький гарт». В змаганнях взяли участь тринадцять команд. Учасники мали змогу виборювати командну першість в стрибках у довжину з місця, «човниковому бігу» (хлопці та дівчата), стрибках через скакалку за 30 секунд (дівчата) та перетягуванні канату (юнаки). Кожна команда шкіл І-ІІІ ступенів складалась з 12 учасників учнів 5-10 класів, 5-9 класів з 10 учасників. 
    Кращий результат у стрибках у довжину в юнаків показала команда Піщанобрідської ЗШ І-ІІІ ст., друге та третє місця розділили команди Добровеличківської ЗШ №1 та НВК №2. Серед дівчат - не було рівних команді Добровеличківської ЗШ №1, другий результат у Гнатівської ЗШ, третій у Дружелюбівської ЗШ. Серед команд, які представляли 5-9 класи, кращий результат у юнаків та дівчат Червонополянської ЗШ.
    Змагання з «човникового бігу» у юнаків принесли перемогу команді Добровеличківського НВК №2, другий результат, відставши на одну десяту секунди, у команди Піщанобрідської ЗШ, третьою була команда Добровеличківської ЗШ №1. У дівчат найшвидшою була команда Добровеличківської ЗШ №1, другий результат у команди Дружелюбівської ЗШ, третій у Гнатівської ЗШ.
     Захоплюючим видом програми змагань стали стрибки через скакалку, тут найбільшу суму набрали дівчата Добровеличківського НВК №2 та Червонополянської ЗШ, другими стали дівчата Дружелюбівської ЗШ, а третіми Добровеличківської ЗШ №1.
     Як завжди, найбільше емоцій викликали змагання з перетягування канату. Одразу три команди потрапили до фіналу,  в якому не було рівних команді Липнязької ЗШ №1, друге місце у команди Гнатівської ЗШ, а третіми стали юнаки Добровеличківського НВК №2.
    У загальному заліку перше місце виборола команда Добровеличківської ЗШ №1, друге місце - в Добровеличківського НВК №2, третє - у Дружелюбівської ЗШ, четвертою стала команда Гнатівської ЗШ. Серед команд 5-9 класів перше місце - у команди Червонополянської ЗШ, друге - Перчунівської ЗШ, третє - Перемозької ЗШ.










Категорія: Спорт | Додав: Личко (04.12.2012)
Переглядів: 783 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Корисні посилання