П`ятниця, 19.04.2024, 13:07
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [93]
Робота методичних формувань, інформації, рекомендації
Спорт [37]
про спортивні події району
Конкурси [28]
Про районні конкурси для педагогів, дітей
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » Статті » Новини РМК » Спорт

Влучні удари «Шкіряного м’яча»

Завершились змагання районного етапу змагань з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч» серед школярів 2000, 2001, 2002, 2003 років народження. Участь у змаганнях взяли школярі 17 навчальних закладів району. В наймолодшій віковій категорії у фінальній частині першість виборювали переможці чотирьох відбірних зон. В першому півфіналі юні футболісти Помічнянської ЗШ №3 з рахунком (2:0) перемогли своїх однолітків з Піщанобрідської школи-інтернат. Другий півфінал закінчився нульовою нічиєю між командами Добровеличківської ЗШ №1 та Тишківської ЗШ №1, в серії пенальті сильнішими виявились тишків чани. У фінальному поєдинку з рахунком (2:1) команда Помічнянської ЗШ №3 перемогла футболістів Тишківської ЗШ №1. В поєдинку за третє місце футболісти Піщанобрідської школи – інтернат з рахунком (1:0) завдали поразки команді Добровеличківської ЗШ №1.

Серед школярів 2002 року народження сильнішого визначали три команди, ігри відбувались за коловою системою. В першій грі між командами Добровеличківської ЗШ №1 та Помічнянської ЗШ №3 було зафіксовано рахунок (0:1) на користь помічнян. Гра між командами Тишківської ЗШ №1 та Добровеличківської ЗШ №1 закінчилась з рахунком (2:0). У поєдинку який мав визначити переможця, команди Помічнянської ЗШ №3 та Тишківської ЗШ №1 сильнішого не виявили. Але завдяки більшій кількості забитих м’ячів перше місце зайняла команда Тишківської ЗШ №1.

Напружена боротьба точилась серед команд футболістів 2001 року народження. В першому півфіналі команда Помічнянської ЗШ №3 з рахунком (2:1) завдала поразки своїм одноліткам з Липнязької ЗШ №1. Гра між командами Добровеличківського НВК №2 та Піщанобрідської школи – інтернат закінчилась  нічиєю, а в серії післяматчевих пенальті влучнішим були добровеличківці. Матч за перше місце між командами Помічнянської ЗШ №3 та Добровеличкіського НВК №2 гра проходила за територіальної переваги команди з м. Помічна та втілити перевагу забиті м’ячі не вдалось. В серії пенальті які пробивали аж по сім гравців кожної з команд, фортуна посміхнулась команді Добровеличківського НВК №2.  У грі за третє місце команда Липнязької ЗШ №1 з рахунком (2:0) впевнено здолала юних футболістів Піщанобрідської школи – інтернат.

Серед найстарших учасників змагань не було рівних команді Помічнянської ЗШ №3 яка в першій грі забила шість м’ячів у ворота команди Піщанобрідської ЗШ І-ІІ ст., а в другій грі п’ять разів вразила ворота Липнязької ЗШ №1.

У грі за третє місце між футболістами  Добровеличківського НВК №2 та Піщанобрідської ЗШ І-ІІ ступенів було зафіксовано рахунок (0:0), а в серії післяматчевих пенальті сильнішими виявились піщанобрідці.

Кращими гравцями змагань в лініях було  визнано нападаючими : Курячого Юрія, Пойченка Олексія, Тикула Владислава (Помічнянська ЗШ №3), Штукіна Олексія (Тишківська ЗШ №1), кращими захисниками: Кристияна Владислава (Піщанобрідська школа-інтернат), Кочубея Олега (Липнязька ЗШ №1), Соболевського Олександра (Добровеличківський НВК №2), кращими воротарями: Пентескула Владислава (Тишківська ЗШ №1) та Алійчука Ростислава (Липнязька ЗШ №1).

$IMAGE2

 



Категорія: Спорт | Додав: Личко (17.10.2013)
Переглядів: 493 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Корисні посилання