П`ятниця, 29.03.2024, 13:15
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [93]
Робота методичних формувань, інформації, рекомендації
Спорт [37]
про спортивні події району
Конкурси [28]
Про районні конкурси для педагогів, дітей
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » Статті » Новини РМК » Спорт

Спортивний грудень

      Грудень місяць 2011 року став багатим на різноманітні спортивні змагання, які були організовані відділом освіти райдержадміністрації та проводились в рамках районної Спартакіади серед школярів.

Так, напередодні Дня Збройних Сил України в приміщенні Добровеличківської ДЮСШ були проведенні районні змагання «Нащадки козацької слави». В змаганнях взяли участь 18 команд. З вітальним словом до присутніх звернулась заступник голови районної державної адміністрації Поляруш М.М., яка відзначила важливість занять фізичною культурою та спортом для учнівської молоді, побажала успіхів та перемог всім учасникам змагань.

Згідно з Положенням команди виборювали першість у стрибках в довжину, «човниковому бігу» (юнаки та дівчата), стрибках через скакалку (дівчата) та перетягуванні канату (юнаки). Успіх команд,  які представляли учні 6-11 класів, залежав від виступу кожного учасника. Як показали змагання, найшвидшою в «човниковому бігові» була команда Червонополянської ЗШ. В стрибках через скакалку найшвидшими стали дівчата Добровеличківського НВК №2, а в стрибках у довжину не мали собі рівних одразу дві команди - Добровеличківська ЗШ №1 та Помічнянська ЗШ №3. Найбільший інтерес і звичайно бурхливі емоції викликав заключний вид змагань: перетягування канату юнаками. До фінального поєдинку дістались команди Липнязької ЗШ №1 та Гаївської ЗШ, які виявились сильнішими своїх однолітків. Напружений поєдинок в якому ніхто не хотів поступатись, закінчився перемогою юнаків Гаївської ЗШ, які двічі змогли здолати своїх однолітків.

         За підсумками виступів команд у всіх видах змагань однакову кількість очок набрали дві команди, які і зайняли перше місце: Помічнянська ЗШ №3 та Добровеличківська ЗШ №1, другий результат - у команди Піщанобрідської ЗШ І-ІІІ ст., а третіми стали одразу три команди- Помічнянська ЗШ №1, Липнязька ЗШ №1 та Добровеличківський НВК №2.

         Серед команд, які були представленні учнями 6-9 класів, першість здобула команда Червонополянської ЗШ, друге місце – Олексіївської ЗШ, третє місце – Марківської та Піщанобрідської ЗШ.

         16 грудня 2011 року в Добровеличківській ЗШ №1 відбулися командні змагання з настільного тенісу. Всі команди згідно з жеребкуванням були  розподіленні на чотири групи, «сіяними» були команди, які минулого року зайняли місця з 1 по 4. Варто відмітити, що всі минулорічні призери підтвердили свій високий рівень. Кожний поєдинок проходив у напруженій та впертій боротьбі, особливо хотілося б відмітити зростання майстерності дівчат, які в багатьох командах грали нарівні з юнаками.

         Як і минулого року не було рівних команді Помічнянської ЗШ №3, в складі якої виступали срібні призери обласних змагань Димков Роман та Русєв Олександр. За весь турнір команда програла лише одну гру і у фіналі змогла здобути перемогу над всіма суперниками. А от за друге - третє місце точилась запекла боротьба. Здобувши по одній перемозі, одразу три команди набрали однакову кількість очок і лише за додатковим показниками другою стала команда Юp’ївської ЗШ, яка складалась лише з дівчат, третє місце зайняла команда Добровеличківської ЗШ №1, четверте місце у Миколаївської ЗШ.

  

Пропонуємо всі результати змагань

Категорія: Спорт | Додав: ЗавРМК (22.01.2012)
Переглядів: 690 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Корисні посилання