Четвер, 25.04.2024, 20:03
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [93]
Робота методичних формувань, інформації, рекомендації
Спорт [37]
про спортивні події району
Конкурси [28]
Про районні конкурси для педагогів, дітей
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » Статті » Новини РМК » Спорт

Спартакіада працівників закладів освіти району

  28 грудня 2011 року на базі Добровеличківської ЗШ №1  проведений другий етап районної Спартакіади серед працівників закладів освіти. Напередодні Новорічних та Різдвяних свят виявити кращих у змаганнях з настільного тенісу, шахів, шашок зібралися представники 17 навчальних закладів.

Наймасовішими та найзахоплюючими були змагання з настільного тенісу. Як і минулого року, підтвердили свій високий рівень фіналісти змагань Шинкарук М.Ф. (Юр’ївська ЗШ) та Аріель Фідальго (Помічнянська ЗШ №3). З рахунком 2:0 сильнішим виявився Шинкарук М., який і зайняв перше місце. А от за третє місце точилася запекла боротьба, у підсумку сильнішим виявився Дзіна О. з Добровеличківського НВК №2.

У змаганнях жінок не було рівних минулорічній переможниці змагань, переможниці обласної Спартакіади, заступнику директора Помічнянської ЗШ №3 Осипенко Т.О., друге місце - у Кисельової С.А. (Олексіївська ЗШ), а третє місце у Ласкавої Л.М. (Помічнянська ЗШ №1).

Змагання з шахів проходили за олімпійською системою, а тому вже в першому турі вибули досить сильні шахісти. У фінальній частині у чоловіків першість розіграли троє учасників, за результатами ігор за коловою системою перше місце виборов Беркут І.І. з Піщанобрідської ЗШ І-ІІІ ст., другий результат показав Росул І.Т.  (Гнатівська ЗШ), третє місце у Лугового В.В. (Миколаївська ЗШ). В змаганнях жінок перше місце зайняла Лясковець Л.П. (Помічнянська ЗШ №1), друге місце Кисельова С.А.(Олексіївська ЗШ), третє Врадій Т.А. (Добровеличківська ЗШ №1).

Шашкісти змагалися теж за олімпійською системою. У чоловіків сильнішим став ветеран праці Матковський В.М. з Дружелюбівської  ЗШ, друге та третє місце розділили між собою представники Помічнянської ЗШ №1 Орлов В.Г. та Помічнянської ЗШ №3 Яценко С.М. У жінок перемогу, як і в змаганнях з шахів, святкувала Лясковець Л.П. з Помічнянської ЗШ №1, друге місце - у Гармаш Л.М. (Тишківська ЗШ №1), третє місце - у Гончаренко І.А. (Олексіївська ЗШ).

Всі переможці та призери змагань були нагородженні дипломами та медалями відповідних ступенів.

Категорія: Спорт | Додав: ЗавРМК (24.01.2012)
Переглядів: 617 | Теги: спартакіада, працівники закладів освіти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Корисні посилання