Четвер, 18.04.2024, 03:22
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Категорії розділу
Методична робота [93]
Робота методичних формувань, інформації, рекомендації
Спорт [37]
про спортивні події району
Конкурси [28]
Про районні конкурси для педагогів, дітей
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » Статті » Новини РМК » Спорт

Євро-2012 серед школярів

    4 квітня 2012 року на стадіоні Добровеличківського РФЦЗН «Спорт для всіх» було проведено районний етап Національного кубку з футболу серед школярів ЄВРО-2012. В турнірі взяли участь 9 команд шкіл І-ІІІ ступенів. Ігри проходили за олімпійською системою - два тайми по 15 хвилин. Чвертьфінальні поєдинки проходили в рівній та напруженій боротьбі, де переможця виявляли в основному в серії післяматчевих пенальті. 

    У першому півфіналі жереб звів команди Помічнянської ЗШ №1 та Гнатівської ЗШ. Територіальна та ігрова перевага досвідчених гравців Помічнянської ЗШ №1, більшість з яких виступають в турнірах серед дорослих, втілилась у два забиті м’ячі.

    Другий півфінал звів дві рівні за класом команди Тишківської ЗШ №1 та Добровеличківської ЗШ №1. Цікавий поєдинок в основний час не виявив сильнішого, а в серії післяматчевих пенальті сильнішими були добровеличківці з рахунком 4:3. У фінальному поєдинку зустрілися дві перші школи - Помічнянська та Добровеличківська. Тридцять хвилин напруженої та захоплюючої боротьби не виявили переможця. В серії післяматчевих пенальті міцнішими нерви виявились у футболістів Помічнянської ЗШ №1, які і здобули перемогу. Всі учасники змагань були нагородженні дипломами Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України та Федерації футболу України.

    А вже 8 квітня в Добровеличківці проходили змагання 1/16 та 1/8 фіналу обласного етапу Національного кубку з футболу серед школярів ЄВРО–2012. В першому поєдинку зустрічались команди Новоархангельського та Добровеличківського районів. На жаль, вже в першому таймі позиційні помилки наших захисників, дали змогу новоархангельцям забити чотири м’ячі. В другому таймі матчу, який проходив з повною ігровою та територіальною перевагою наших земляків лише одного разу м’яч побував у воротах команди Новоархангельського району. Оскільки команда Маловисківського району не зявилась на змагання, то в 1/8 зустрілись команди Новоукраїнського та Новоархангельського районів. Два влучні удари новоукраїнських футболістів принесли їм перемогу та путівку до ¼ фіналу.

                                                 

                                                 

Категорія: Спорт | Додав: ЗавРМК (12.04.2012)
Переглядів: 758 | Теги: Євро-2012, футбол серед школярів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Корисні посилання