Субота, 27.04.2024, 04:21
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2015 » Вересень » 27 » Військово - патріотичні збори юнаків
21:45
Військово - патріотичні збори юнаків
   З 25 по 27 вересня 2015 року на базі Добровеличківської СЗШ І-ІІІ ступенів – інтернат (директор Ковальська К.Б.) пройшли районні військово – патріотичні збори для юнаків 11 класів. Розпочались збори з урочистого відкриття заходу під час якого з вітальними словами до учасників звернулись голова Добровеличківської районної державної адміністрації Ткаченко Василь Вікторович та Добровеличківський районний військовий комісар Татарченко Максим Миколайович.
   В перший день зборів лікарі Добровеличківської ЦРЛ  Філовят Ю.А. та Крутік В.С. познайомили юнаків 11 класів  з особливостями надання медичної допомоги у воєнних умовах. Всі бажаючі мали змогу спробувати себе в надані медичної допомоги. Всі свої фізичні дані могли проявити учні під час складної смуги перешкод, а завершився день психологічним тренінгом з військової психології який провела практичний психолог Добровеличківського НВК №2 Ковальчук Л.Ю. Після вечері всіх учасників зборів розважали музиканти гурту «СУП». Перед відбоєм була проведена вечірня повірка та виконано Гімн України.
   Другий день зборів розпочався з пробіжки та фізичної зарядки. Після сніданку завідуюча РМК відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Заєць І.О. провела  тренінг «В житті завжди є місце подвигу». По його завершенню у супроводі працівників РВ УМВС та швидкої допомоги юнаки здійснили марш – кидок за маршрутом Добровеличківка – Мар’ївка – Добровеличківка по пересіченій місцевості під час якого кожен зміг перевірити свою витривалість. Спеціальна підготовка для учасників зборів була проведена старшим солдатом 3-го полку спецпризначення Параховних С.Г., кожен зміг розібрати та зібрати автомат, познайомитись з військовим спорядженням. А найкращим учасником у роботі зі зброєю став учень Гаївського НВК Барабаш Микола.
   В другій половині дня юнаки повзводно працювали на полігоні: вчились рити окопи, відпрацьовували дії в обороні, метали гранати на дальність, найкращим в цій вправі виявився учень Помічнянської ЗШ №3 Пурчел Роман. Великий інтерес в учасників зборів викликала робота на «переправі» інструктором на якій був вчитель Піщанобрідської ЗШ І-ІІ ступенів Олійник Л.П. Вправи з рукопашного бою юнаки відпрацювали з вчителем Липнязької ЗШ І-ІІІ ступенів №2 Журбою В.В. Силова підготовка завершилась перетягуванням канату під час якого вирували надзвичайні пристрасті, а найсильнішим виявився 1 – й взвод (учні Помічнянських ЗШ №1, №2, №3, Піщанобрідської та Пречунівської ЗШ). У вечері працівниками районного краєзнавчого музею було організовано зустріч із земляками, учасниками АТО Селюніним Сергієм та Заїць Віктором. Вони розповіли про свої бойові будні в зоні АТО. А по завершенні всі переглянули фільм про оборону Донецького аеропорту.
   Завершились збори стрільбою з пневматичної гвинтівки де не було рівних учням Олександрівської ЗШ Стеблову Сергію та Тишківської ЗШ №1 Затуливітеру Артему. У вправах на перекладині найбільшу кількість разів виконав підйом – переворот Затуливітер Артем.
   Після підведення підсумків військово – патріотичних зборів  всі їх учасники разом виконали Гімн України.
 













Переглядів: 661 | Додав: Личко | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Корисні посилання
Архів записів