Четвер, 09.05.2024, 14:59
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2015 » Лютий » 26 » Відбувся семінар-практикум директорів
16:48
Відбувся семінар-практикум директорів

   25 лютого 2015 року відповідно до координаційного плану роботи районного методичного кабінету відбувся семінар-практикум директорів навчальних закладів району з проблеми "Розвиток творчої особистості через створення ситуації успіху".

   У заході взяли участь: Силенко Л.В., начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Заєць І.О., завідувач РМК, Личко В.М., методист РМК та керівники із 30-ти навчальних закладів району. 

   На порозі Перчунівської ЗШ гостей зустріли учні початкових класів, одягнені в національний український одяг, які привітали присутніх піснею "Ми українці" та гаслом "Слава Україні!". Потім цікаву екскурсію по школі провели Наумова М.Й., директор школи і Калашнік С.П., заступник директора з навчально-виховної роботи.

     Управляти школою, у наш непростий час, дуже важко через те, що вона – складний живий організм. Учень заходить до класу, сідає за парту, відкриває зошит. Навряд чи замислюється він про те, що сьогодні для нього працюють не лише педагоги, але і адміністрація, кухарі, технічний персонал… Щодня творчі, фізичні, духовні енергії багатьох людей зливаються воєдино, щоб учень зайшов до класу і сів за парту. Безліч ниток мають переплестися. І нитки ці знаходяться у руках шкільного адміністратора. 
   Тому до організації семінару було залучено весь адміністративно-педагогічний та учнівський колектив закладу. 
   Згідно програми було проведено такі міроприємства:
  - відкриті уроки: природознавство (вчитель Сиз М.В., урок у 2 класі), англійська мова (вчитель Арабова А.В., урок у 1 класі), українська мова (вчитель Перепчик Н.А., урок у 3 класі), українська мова (вчитель Періжок Т.В., урок у 6 класі), географія (вчитель Наумов О.М., урок у 7 класі), світова література (вчитель Моклюк Т.М., урок у 11 класі), основи здоров’я (Граненко С.А., урок у 5 класі), історія (вчитель Сєлін А.П., урок у 8 класі), фізика (вчитель Калашнік С.П., урок у 10 класі), алгебра (вчитель Калашнік О.В., урок у 9 класі);
  - позакласний захід «Галерея кімнатних рослин» (вчителі: Непота О.Д. та Наумов О.М.);
  - мультимедійна презентація директора школи Наумової  М.Й. на тему: «Розвиток творчої особистості через створення ситуації успіху»;
  - по закінченню заходу Наумова М.Й. продемонструвала релаксаційну презентацію для всіх учасників семінару.
  Високий професіоналізм під час проведення уроків показали  усі педагоги закладу, які використовували інноваційні методи, інтерактивні технології, комп’ютерне забезпечення. Директори детально аналізували кожен урок та відзначили проведення уроків на високому науково-методичному рівні.
    Позакласний захід, організований та проведений вчителем біології та географії довів, що квіти – це не тільки краса, вони роблять приміщення дому, школи, офісу не тільки привітним, але і затишним, дарують людині хвилини радості, задоволення і наповнюють життєдайною енергією, а окрім того, маючи на своїх підвіконнях кімнатні рослини, - можна подумки побувати в різних куточках світу, дізнавшись якою є батьківщина тієї чи іншої квітки.
  Семінар директорів був проведений на високому професійному рівні: було продемонстровано великий  досвід роботи директора, заступника та всього колективу.
  Успішність роботи школи, численні досягнення педагогічного колективу, творчі напрацювання та налагоджена співпраця - це дійсно тісний взаємозв’язок, взаємоповага, взаєморозуміння всього колективу школи на чолі з мудрим директором.
     Хочеться подякувити, від імені всіх директорів, адміністрації, педагогічному та учнівському колективам, усім працівникам Перчунівської школи за сприяння та проведення семінару для керівників навчальних закладів району.
Переглядів: 659 | Додав: Irina | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Корисні посилання
Архів записів