Четвер, 28.03.2024, 17:34
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2015 » Червень » 5 » Свято дитинства
14:04
Свято дитинства
   У рамках календаря очно-заочних масових заходів 3 червня 2015 року в Добровеличківському РБК пройшов традиційний ХІ фестиваль дитячо – юнацької творчості «Сонячне коло», присвячений Міжнародному Дню захисту дітей, організований Добровеличківським ЦДЮТ за підтримки  відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації та посильній допомозі працівників районного будинку культури.
   Фестиваль талановитої молоді пройшов в трьох номінаціях:
«Хореографія»
«Вокальне мистецтво»
«Театральне мистецтво»
   Свято розпочалось з виступу директора Добровеличківського ЦДЮТ Завалко Л.О., яка наголосила на важливості цього дня. "Це особливий день не лише для маленьких жителів нашого району, – сказала вона -,  а й нагадування нам, дорослим людям, про відповідальність за виховання та захист підростаючого покоління". А методист Добровеличківського  районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Попроцька Л.М. привітала учасників зібрання з початком літніх канікул та побажала їм гарного літнього відпочинку, нових звершень під час роботи оздоровчих пришкільних таборів з денним перебуванням.
   На початку свята всі поринули у світ музично - танцювальної казки «Бременські музиканти», яку презентував хореографічний гурток «Веселка" (керівник Н. Думенко) Добровеличківського ЦДЮТ.
   XІ фестиваль «Сонячне коло» вразив високою виконавською майстерністю і різножанровістю. Номінацію "Вокальне мистецтво" відкрила патріотична композиція «Нехай квітує Україна». Усі наступні концертні номери також були наповнені глибоким змістом любові до рідної землі, її жителів, сповнені світлих мрій, емоцій, почуттів, гордості за рідну країну. У фестивалі взяли участь понад 400 вихованців навчальних закладів району.
   Організатори фестивалю відзначили всіх учасників дипломами відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської РДА та Добровеличківського ЦДЮТ за активну участь у районному фестивалі «Сонячне коло», присвяченому Міжнародному Дню захисту дітей.
   Протягом усього свята діток розважали клоуни Гоша і Кнопа. Ці яскраві персонажі вітали присутніх з Днем захисту дітей, а учасникам дарували повітряні кульки та посмішки. Вони розважали дітей танцювальною та конкурсною програмами.
   А яскраве дійство клоунів з «Мильними бульбашками» зібрало чергу дітей, які хотіли себе спробувати в ролі фокусників.
   Для дітей було влаштовано чимало розваг. Не нудьгував ніхто.
   Треба було бачити, як блищали дитячі очі, коли вони отримували подарунки від спонсорів, яким заздрили навіть дорослі.
   Святковий настрій дітям і батькам створювали педпрацівники Добровеличківськго ЦДЮТ.
   Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій. Отож, зичимо вам міцного здоров'я, успіхів, а всім учням радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

 








Переглядів: 646 | Додав: LavrenyukVV | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Архів записів