Четвер, 28.03.2024, 14:31
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2016 » Грудень » 11 » Семінар – практикум вихователів групи продовженого дня
20:00
Семінар – практикум вихователів групи продовженого дня
   9 грудня 2016 року на базі Добровеличківської спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів – інтернат відбувся семінар – практикум вихователів групи продовженого дня. Учасники семінару працювали над проблемою: «Створення умов для організації навчально-виховного процесу в умовах ГПД».
   Розпочали семінар методист райметодкабінету Попроцька Лариса Миколаївна із ознайомлення з планом роботи та інформаційно-методичних повідомлень і заступник директора з виховної роботи Мельниченко Олена Дмитрівна, яка презентувала систему навчально-виховної  роботи в умовах групи продовженого дня в навчальному закладі.
   В практичній частині першим етапом проведено, паралельно, фрагменти самопідготовок з математики у 2-му класі вихователем Галатін Оленою Олександрівною із використанням елементів гри та української мови у 3-му класі з використанням інформаційно – комунікаційних технологій вихователем Мамедовою Ельмірою Ханларівною.  Колеги відмітили систематичність застосування інтерактивних технологій.
   В дуже цікавій формі проведено годину спілкування присвячену правовій освіті у 8 групі вихователем Продан Наталією Миколаївною. На прикладі дитячих казок та мультиплікаційних фільмів діти демонстрували  знання прав та обов’язків громадян аналізуючи  їх, зокрема, з поступків казкових та мультяшних героїв.
   Наступним заходом було ділове спілкування з головою шкільного методичного об’єднання вихователів групи продовженого дня Іщенком Юрієм В’ячеславовичем. Учасників семінару зацікавила робота сайту методичного об’єднання вихователів ГПД та висвітлена інформація про діяльність колективу навчального закладу. Також повчальним для гостей було спробувати себе в процесі ознайомлення з технологією ВЕБКВЕСТ під час «Панорами методичних напрацювань».
   Релаксаційними моментами для учасників районного семінару стали майстер – класи вихователів груп продовженого дня Закаленко Валентини Михайлівни з виготовлення «ляльки мотанки» та Іщенка Юрія В’ячеславовича із виконання техніки «Фото трансфер».
   Теоретичною частиною передбачено висвітлення проблем:
  • “Педагогічні аспекти роботи ГПД” (вихователь Помічнянської ЗШ №1);
  • “Роль гри у навчанні та вихованні молодших школярів” (вихователь Гнатівського НВК).






Переглядів: 548 | Додав: LavrenyukVV | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Корисні посилання
Архів записів