Субота, 27.04.2024, 05:09
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2013 » Квітень » 4 » Помічнянській загальноосвітній школі №1 - 100 років
20:52
Помічнянській загальноосвітній школі №1 - 100 років
    22 березня 2013 року у Помічнянському міському  Палаці культури відбувся святковий концерт, присвячений 100-річчю Помічнянської школи №1.
     У переповненому залі  не було байдужих глядачів, адже   вітали і  ветеранів педагогічної праці, і випускників, і нинішніх учнів, їхніх батьків  та працівників школи. 
     Від районної державної адміністрації вітальне слово взяли Мокрицький О.В. і колишній учень школи Хрущ С.І. З щирими привітаннями від відділу освіти, молоді та спорту та районного методичного кабінету виступили начальник Силенко Л.В. та голова райкому профспілки працівників освіти Личко В.М.

   Вітали школу із ювілеєм і міський голова Антошик  М.М., і настоятель Свято-Преображенської церкви Московського патріархату отець Дмитрій, і друзі та колеги з Помічнянських шкіл № 2, № 3.

     Бурхливими оплесками вітали глядачі виступ наймолодших учасників свята – вихованців дитячого садка № 1. А команда КВН «Шкет» Помічнянського ЦДЮТ з гумором  розповіла про шкільне життя.
      Затамувавши подих слухали присутні заступника директора з начально-виховної роботи Токмовцеву С.І. про славетну історію школи. 
       З нагоди 100-річчя закладу адміністрацією та методичною радою школи було оголошено конкурси для вчителів. Ці конкурси мали на меті виявити найкращих серед найталановитіших,  найвідданіших своїй професії.  На святковій сцені вітали переможців цих конкурсів.
       У конкурсі «Урок року» в номінації «Початкова школа» нагороджено Деменковець Л.С., в номінації «Старша школа» - вчителя англійської мови Шевчук О.В.;  у конкурсі «Учитель року»  отримала перемогу вчитель світової літератури Вітко М.І. «Магістром наук року» визнано вчителя історії та правознавства Колісніченка С.В., а за перемогу у конкурсі «Честь і гідність»  віншували вчителя початкових класів Олександрович С.А.
      За встановлення довірливих стосунків між учнями вчителями і батьками у конкурсі «Золоте серце» перемогла заступник директора з виховної роботи Сигида  О.М., а вчитель фізичного виховання Ласкава Л.М. отримала нагороду у конкурсі «Червоне вітрило» за збереження здоров'я школярів і впровадження здоров'язбережувальних  технологій. За виховання любові до батьківщини у конкурсі «Кришталевий шар» нагороджено Гамзатову О.М., вчителя історії.
        Кращим «Класним керівником року» визнано  Колос А.А., а «Класним колективом року» - учнів 9-А класу на чолі із класним керівником Зубко В. В.
      Концертне дійство являло справжню феєрію! Близько півтори сотні юних артистів, декілька десятків вокальних, хореографічних номерів, підготовлених під керівництвом вчителя музики Щербини Л.С. та вчителя математики Козирєвої Т.Г. Вихованці шкільної театральної студії  (керівник Гамзатова О.М.) дарували гарний настрій глядачам протягом усього вечора.
      Під звуки «Першого концерту для фортепіано з оркестром» П.Чайковського, якою прославляли всіх учасників свята,  на сцену виплив  величезний, яскраво оздоблений святковий  торт!  Одна з молодших учасниць концерту Канівець Настя, подібно до казкової Дюймовочки, з’явилась із торта, заспівавши: «Славімо Першу, славімо!».

   Яскравими сторінками концерту були виступи танцювальних колективів «Орхідея» (керівник Волошин І.О.) та  «Фантазія» (керівник Лиходід Т.О.). Над сценарієм  святкового концерту працювали Сигида О.М., Вітко М.І., Колос А.А., Деменковець Л.С., Олександрович С.А. та Шевчук О.В. Декорації для оформлення сцени та костюми готували вчителі школи: Сигида О.М., Зубко В.В. (автор ескізів та дизайну сцени), Шевчук О.В., Козирєва Т.Г., Скороход С.В., Трибко О.Б., Бондар О.Л., Ілієнко О.С. та працівники школи. Мультимедійний супровід концерту здійснювала вчитель інформатики Трибко О.Б. Ведучими концерту були Гончарова Олена, Чернієнко Максим, Колісніченко Сергій Володимирович і Оліфіренко Тетяна Сергіївна. Допомагали і колишні випускники школи, серед яких Ясинська О.А. 
       За давньою традицією у фойє Палацу культури була розгорнута виставка учнівських робіт з декоративно-прикладного мистецтва (керівник -  вчитель трудового навчання Шишкова Л.Ф., організатори виставки Чалик І.М., Гриценко Л.В., Тендюк Л.І., Паладіна Л.В., Орлов В.Г.) і виставка дитячих малюнків (вчитель образотворчого мистецтва Зубко В.В.).             Гості свята мали можливість переглянути виставку робіт юного фотохудожника, учня 10 класу Станченка Богдана.

Переглядів: 1354 | Додав: ЗавРМК | Теги: 100 років, Помічнянська №1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Корисні посилання
Архів записів