Четвер, 18.04.2024, 23:17
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2015 » Квітень » 19 » Олімпійський день в Помічнянській ЗШ №3
22:29
Олімпійський день в Помічнянській ЗШ №3
   Помічнянська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3 долучилася до Всеукраїнського проекту Національного олімпійського комітету України та «The Coca Cola Foundation» «DO like OLIMPIANS» («Роби, як олімпійці»).
   До учнів навчального закладу завітали: головний спеціаліст відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області Микола Аношкін, методист відділу освіти, молоді та спорту Добровеличківської райдержадміністрації Віталій Личко, відомі спортсмени Кіровоградщини та тренери дитячо-юнацьких спортивних шкіл .
   На початку заходу олімпійську розминку з учнями п'ятих класів провела майстер спорту України міжнародного класу зі спортивної гімнастики, учасниця літніх Олімпійських ігор у Пекіні 2008 року, багаторазовий переможець всеукраїнських та міжнародних змагань Валентина Голенкова.
Після розминки діти переглянули відеоролик з виступами відомої кіровоградської спортсменки на змаганнях найвищого ґатунку. Відеоролик вразив учнів і вони впродовж години брали автографи у Валентини Голенкової.
   Потім юні спортсмени продемонстрували свої знання, взявши участь у олімпійській вікторині. Після проведення вікторини діти взяли участь у змагання з баскетболу, дартсу, дуйболу, тенісу настільного, а також продемонстрували свою спритність у різноманітних спортивних естафетах.
Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділення НОК України в Кіровоградській області, а навчальний заклад отримав спортивний інвентар.
   Після спортивного заходу було урочисто відкрито «Олімпійський куточок» у Помічнянській загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3.
   Кіровоградське обласне відділення НОК України передало для школи книги з історії Олімпійських ігор та олімпійського спорту, часописи про кращих українських спортсменів і тренерів та іншу літературу на олімпійську тематику, які займуть місце поруч із спортивними нагородами, завойованими учнями школи на обласних і всеукраїнських змаганнях.
   Обласне відділення НОК України висловило подяку директору школи Баранову Олегу Івановичу, його заступникам Осипенко Тетяні Олександрівні і Калініченко Олені Ігорівні та особливо, вчителю фізичної культури Фідальго Аріелю Поррата за розуміння важливості розвитку фізичної культури і спорту у школі та місті.

 





Переглядів: 604 | Додав: Личко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Tetyana  
0
Всім - подяка, а фотокорреспонденту велика шана!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Корисні посилання
Архів записів