Субота, 20.04.2024, 00:17
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2013 » Червень » 29 » Нові стандарти - нова школа
16:18
Нові стандарти - нова школа
    На виконання наказу Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 27.02.2013 року № 218, наказу департаменту освіти і науки, молоді та спорту Кіровоградської обласної державної адміністрації від 08.05.2013 року № 222 «Про вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів до впровадження Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти»,  з метою вивчення стану готовності загальноосвітніх навчальних закладів області до впровадження нового Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти в 2-х та 5-х класах  17 червня 2013 року в рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти - нова школа» представники Добровеличківського відділу освіти, молоді та спорту відвідали загальноосвітні навчальні заклади Кіровоградського району. Делегації була представлена презентація «Освіта Кіровоградського району: досвід та перспективи» (Крамаренко С. В., начальник відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації; Тимошенко Н. П., заступник начальника відділу освіти, молоді та спорту Кіровоградської райдержадміністрації).

     Ознайомившись з освітньою системою району, відвідали Веселівський НВК (директор Хлань В.Г.), в якому вивчили структуру та особливості функціонування закладу нового типу та опрацювали проблему «Створення освітнього середовища в школах нового типу щодо впровадження здоров’язбережувальних технологій в системі «Родина – дошкільний навчальний заклад – школа». У Високобайрацькому НВК (директор Єфімова О.А.) ознайомилися з питанням «Впровадження технологій здорового способу життя у практику роботи загальноосвітнього навчального закладу». На базі Катеринівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів (директор Теніченко О.М.) презентували «Інформаційні технології – шлях до розвитку творчої особистості» та провели екскурсію по навчальному закладу «Реалізація ПРООНівського проекту «Енергозберігаючі технології в загальноосвітній школі села Катеринівка».

    Представники Добровеличківського відділу освіти, молоді та спорту відвідали державний музей-заповідник І.Карпенка-Карого (Тобілевича) «Хутір Надія». Миколаївська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (директор Кушняр А.П.) представила огляд комплексу музейних кімнат навчального закладу. 

 

    19 червня 2013 року  делегація освітян Голованівського району, яку очолював начальник відділу освіти, молоді та спорту Коломійчук М.А., відвідала Добровеличківський район. Колеги відвідали Добровеличківський навчально-виховний комплекс "Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. №2 - гімназія" (директор Козеровська Н.І.) та ознайомилися з досвідом впровадження проектних технологій як засобу забезпечення діяльнісного підходу навчання і виховання. В Добровеличківській ЗШ І-ІІІ ст. №1 (директор Панченко Т.І.) були представлені результати роботи щодо впровадження в навчально-виховний процес  здоров’язбережувальних технологій. В Липнязькій ЗШ І-ІІІ ст. №1 (директор Шеремет О.А.) гості переконалися в готовності до впровадження інформаційних технологій навчання та викладання інформатики у 2-х та 5-х класах.

 


   За підсумками обговорення освітяни переконалися, що навчальні заклади Кіровоградського та Добровеличківського районів готові до впровадження  Державного стандарту початкової, базової та повної загальної середньої освіти.

Переглядів: 927 | Додав: ЗавРМК | Теги: Нові стандарти - нова школа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Корисні посилання
Архів записів