Вівторок, 16.04.2024, 18:40
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2016 » Лютий » 28 » Нарада керівників навчальних закладів району
19:02
Нарада керівників навчальних закладів району
   24 лютого 2016 року на базі Добровеличківського навчально-виробничого комбінату відбулася чергова нарада керівників навчальних закладів району, за участю голови районної ради Корнієнко Л.Б.
   Та ця нарада була дещо особливою, через те що саме на ній було підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2016". Цьогоріч кращих педагогів району було відзначено у номінаціях "Історія" та "Математика".
   Добровеличківка, Помічна, Миколаївка, Олексіївка. Саме у цих населених пунктах мешкають кращі педагоги нашого краю. На другому етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року - 2016» представники цих містечок стали учасниками заходу. Вимоги до претендентів цьогоріч особливо суворі. До прикладу, окрім бездоганного знання свого предмету, вміння працювати з учнями, сучасному учителю доводиться бути блогером.
   Окрім володіння ІКТ, цьогорічні претенденти показували майстер-класи та проводили конкурсні уроки. У загальному, кращих педагогів визначали у номінаціях «Історія» та «Математика».
  
Двадцять п’ять років присвятила учням Личко Олена Володимирівна, вчитель математики та інформатики Добровеличківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1. Цьогоріч вона – кращий вчитель математики нашого краю.

   Кращий вчитель історії мешкає у м. Помічна - це Колісніченко Сергій Володимирович, має за плечима 9 років педагогічного стажу, працює у Помічнянській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 імені Героя України Березняка Є.С. Крім того, приємно відзначити, що Сергій Володимирович гідно представив наш район і на обласному етапі - виборов І місце. Тож для нього конкурс ще триває.
   Лауреатами районного етапу Всеукраїнського конкурсу "Вчитель року-2016" стали: Бон Олена Іванівна, вчитель математики Миколаївського НВК, Царенко Роман Васильович, вчитель історії Олексіївської ЗШ І-ІІ ступенів та Гамзатова Олена Миколаївна, вчитель історії Помічнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 імені Героя України Березняка Є.С.


 
 
   Незабутніми хвилинами для учасників стали: невеличкий концерт, організований Добровеличківським центром дитячо-юнацької творчості, вітання від голови районної ради Корнієнко Л.Б., начальника відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Силенко Л.В., слова вдячності від керівників Димкової Л.М., Сигиди О.М. та приємні слова від членів журі Лавренюка В.В. та Врадій А.В.






 
  Учасники конкурсу нагороджені дипломами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації та цінними подарунками від райкому профспілки освіти.
   
Після урочистостей перед керівниками виступила голова районної ради Корнієнко Л.Б., яка роз’яснила питання щодо децентралізації влади та реформи місцевого самоврядування у майбутньому.
    
Після виступу голови на нараді було розглянто ряд питань, зокрема про соціальну роботу з сім’ями, які опинилися у складних життєвих обставинах, про стан травматизму у 2015 році.
    
Було також підведено підсумки перевірки ведення шкільної документації у загальноосвітніх навчальних закладах району.
   
Завершила нараду начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Силенко Л.В., яка роз’яснила питання щодо оптимізації навчальних закладів району.
 
 
Переглядів: 617 | Додав: Irina | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Корисні посилання
Архів записів