П`ятниця, 19.04.2024, 04:15
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2013 » Вересень » 14 » Кожній дитині - гармонійний розвиток
21:15
Кожній дитині - гармонійний розвиток
     11 вересня 2013 року на базі Липнязької ЗШ І-ІІІ ступенів №1 відбулася семінар – нарада та урочистості приуроченні Дню фізичної культури та спорту. Участь в заході взяли голова районної державної адміністрації Яременко О.П., заступник голови райдержадміністрації Поляруш М.М., керівники органів місцевого самоврядування, директори шкіл та вчителі фізичної культури. Учасникам семінару-наради директором школи Шереметом О.А. та вчителем фізичної культури Ліщенком А.М. була презентована спортивна візитка навчального закладу. Присутні мали змогу переглянути фрагмент уроку фізичної культури.
    Під час семінару з вітальним словом виступив голова районної державної адміністрації Яременко О. П., який у своєму виступі відзначив важливість фізичної культури та спорту в житті кожного, детально зупинився на соціальних ініціативах Президента України В.Януковича та голови обласної державної адміністрації А. Ніколаєнка по модернізації дитячих спортивних майданчиків. На здобутках і перспективах галузі у своєму виступі акцентувала увагу начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Силенко Л.В., з підсумками проведення районних Спартакіад ознайомив присутніх методист РМК відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Личко В.М. Проблему співпраці закладів освіти, органів місцевого самоврядування та соціально відповідального бізнесу у своєму виступі підняла заступник голови райдержадміністрації Поляруш М.М., було зазначено, що лише спільними зусиллями можна досягнути головного результату залученню дітей до занять фізичною культурою та спортом, а також популяризації здорового способу життя.
   Під час церемонії нагородження грамотами районної державної адміністрації та районної ради за вагомий внесок у розвиток фізичної культури і спорту було нагороджено Куліша П.В. – Тишківського сільського голову, Кузьму В.Д. – керівника ТОВ «Нафтогазтрейд», Ценацевича А.А. – тренера Добровеличківської ДЮСШ, Мазура О.Ю. – вчителя фізичної культури Добровеличківського НВК №2, Олійника Л.П. – вчителя Перемозької ЗШ І-ІІ ступенів, Личка В.М. – методиста РМК відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації.
   Працівниками відділу культури райдержадміністрації було підготовлено святковий концерт для учасників урочистостей.







[c]
Переглядів: 841 | Додав: Личко | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Корисні посилання
Архів записів