П`ятниця, 29.03.2024, 13:19
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2018 » Січень » 10 » Десята Спартакіада працівників закладів освіти
21:38
Десята Спартакіада працівників закладів освіти

10 січня 2018 року на базі Добровеличківської ЗШ №1 пройшли змагання 10-ї районної Спартакіади серед працівників закладів освіти, організовані відділом освіти, молоді та спорту Добровеличківської райдержадміністрації, відділу освіти виконавчого комітету Помічнянської міської ради спільно з районною організацією профспілки працівників освіти. Цього року учасниками змагань з настільного тенісу, шахів, шашок, дартсу та волейболу стали представники 14 освітніх закладів. Незважаючи на посади, вік, кожен з учасників намагався продемонструвати свої гарні спортивні навики та бажання перемогти.

Найбільше представництво було в змаганнях з дартсу, в яких вперше перемогу святкував представник філії Дружелюбівський НВК Рябченко Ігор, другий результат в Остапенка Володимира (КЗ «Добровеличківське НВО»), третє місце виборов Рогульчик Олег (Добровеличківська ЗШ №1). У змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків перемогу святкував Чкадуа Руслан (Добровеличківська ЗШ №1), друге місце посів Шинкарук Мирон (Добровеличківський НВК №2), третє місце в Аріеля Фідальго Поррата (Помічнянська ЗШ №3). В змаганнях серед жінок котрий рік поспіль не було рівних Осипенко Тетяні (Помічнянська ЗШ№3), друге місце виборола Артем’єва Юлія (Тернівський НВК), а третє місце в Ласкавої Людмили (Помічнянська ЗШ №1).

В змаганнях шашкісток впевнену перемогу здобула Леміш Юлія (Помічнянська ЗШ №3), друге місце посіла Котрікова Марина (Дружелюбівський НВК), третє місце у Писаренко Оксани (Олексіївська ЗШ), а серед чоловіків переможцем став теж представник Помічнянської ЗШ №3 Васильєв Микола, друге місце виборов Мазур Олег (Добровеличківський НВК №2), третє місце в Слободенюка Павла (КЗ «Піщанобрідське НВО»).

Серед шахісток перемога дісталась Кісельовій Світлані (Олексіївська ЗШ), друге місце посіла дебютант змагань Маслій Альона (Тишківська ЗШ №1), третє місце в Мєркунової Надії (Помічнянська ЗШ №3). В чоловіків не було рівних  Аріелю Фідальго Поррата , друге місце розділили одразу двоє учасників  Журба Василь (КЗ «Добровеличківське НВО») та Шинкарук Мирон, третій результат в Орлова Вадима (Помічнянська ЗШ №1) та Рябченка Ігоря.

В цікавій та захоплюючій боротьбі проходили змагання з волейболу, в яких першість виборювали 9 команд за олімпійською системою. У півфіналі за путівку до фіналу між собою вели боротьбу  команди КЗ «Добровеличківське НВО» та Олексіївської ЗШ і Тернівського НВК та Помічнянської ЗШ №3. У підсумку до фіналу потрапили команди Тернівського НВК та КЗ «Добровеличківське НВО»; цікавий та напружений  поєдинок до останньої подачі тримав інтригу щодо переможця фіналу. У підсумку сильнішими виявились волейболісти Тернівського НВК (Козеровський Андрій, Артем’єва Юлія, Лавренюк Віталій), друге місце дістало команді КЗ «Добровеличківське НВО» (Цертій Віталій, Остапенко Володимир, Чередніченко Андрій), медалі  та дипломи за третє місце отримали команди Помічнянської ЗШ №3 (Аріель Фідальго Поррата, Яценко Сергій, Танцюра Олена ) та Олексіївської ЗШ (Царенко Роман, Писаренко Оксана, Вергун Олена).

Підсумкова таблиця змагань

                       

                     

Переглядів: 559 | Додав: Личко | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Корисні посилання
Архів записів