Четвер, 18.04.2024, 03:56
Комунальна установа
"Добровеличківський методичний центр
педагогічної майстерності"
Вітаю Вас Гость | RSS
//
Меню сайту
Статистика
...
Всього: 111
Нових за місяц: 0
Нових за тиждень: 0
Нових вчора: 0
Нових сьогодні: 0

Хлопців: 31
Дівчат: 79
Форма входу
Погода
Головна » 2016 » Вересень » 16 » День відкритих дверей
14:04
День відкритих дверей
   Вересень вітає нас не тільки яскравими барвами осені, а й початком нового навчального року. У Центрі дитячої та юнацької творчості він ознаменувався Днем відкритих дверей. Щороку це свято є яскравою подією в житті Центру.
   15 вересня 2016 року адміністрація та керівники гуртків знову запросили всіх бажаючих зануритися в світ мрій та творчості. Учні району мали можливість побувати на святі. Разом з дітьми свято відвідали батьки вихованців, які також поринули у свято радощів та пригод. Кожен з них радів за свою дитину.
   Відкриття розпочалося з державного гімну. Цього року його слова не залишили байдужим жодного й було справді хвилююче: навіть найменші дітки разом з дорослими співали гімн.
   Традиційно відкриття почалося з виступу директора Завалко Л.О. та методиста Давиденко О.П. Вони  радо привітали усіх присутніх з новим навчальним роком, нагородили переможців минулорічних конкурсів за високі успіхи та досягнення, за творче зростання, за вагомий внесок у розвиток  та процвітання Добровеличківського ЦДЮТ. 
   15 вересня стало стартом початку роботи цілої мережі гуртків. Вихованці ЦДЮТ - танцюють, малюють, співають, вишивають, ліплять, шиють, конструюють, ставлять п`єси, декламують вірші, змагаються у спорті, пишуть науково-дослідницькі роботи. Результатами такої роботи є численні грамоти для вихованців та їх керівників, які свідчать про перемоги не тільки на місцевому та обласному рівні, але і на Всеукраїнському рівні!
   На свято до ЦДЮТ завітала Мусієнко Людмила Анатоліївна - депутат обласної ради, яка привітала дітей, батьків та керівників гуртків з початком нового навчального року, побажала творчих злетів і перемог та вручила  подарунки.
   Справжнім і прекрасним подарунком для всіх присутніх на святі стали чудові музичні вітання у виконанні вихованців вокального гуртка «Сольного співу»  (керівник Завалко Л.О.), веселі танці від хореографічних гуртків центру творчості «Веселка» (керівник Думенко Н.В.), «Перлина»  (керівник Ковальчук Р.А.).
   По закінченні святкової лінійки діти в гарному настрої продовжували веселитись та грати у розважально-ігровій програмі «Щасливе дитинство у «Дружній родині».
   З надією на високі досягнення і перемоги вирушили діти у новий навчальний рік. Добровеличківський центр дитячої та юнацької творчості відкриває двері перед Вами і щиро бажає всім успіхів у навчанні, здійснення мрій і підкорення вершин. Щасти Вам!












Переглядів: 616 | Додав: LavrenyukVV | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Обласний педагогіч
Обласний педагогічний Марафон Штрихи до портрета Василя Сухомлинського
Учитель року 2018
Учитель року-2018
Новий навчальний рік
Про організацію
навчально-виховного
процесу
у 2018/2019 н.р.
Результати
Результати ІІ етапу
Всеукраїнських
учнівських олімпіад
2018-2019 н.р.
ЗНО
Одеський регіональний
центр
оцінювання якості
освіти
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Корисні посилання
Архів записів